Sylog tecknar ramavtal med Scania

Sylog Sverige AB har blivit utvald av Scania som Preferred Supplier avseende konsulttjänster inom R&D.
Sylog har under många år haft ett bra samarbete med Scania och haft förmånen att få leverera tjänster inom avancerad produktutveckling, exempel på tjänsteområden är Projektledning, design, utveckling och kvalitetssäkring.
Vi ser detta nya ramavtal som ett kvitto på ett väl utvecklat samarbete med Scania men även en mycket viktig del i vårt mål att vara ett av Sveriges ledande konsultbolag inom produkt- och systemutveckling med fordonsindustrin som ett av våra viktigaste segment. Vi deltar idag i projekt kring autonoma fordon, drivlineutveckling, fleet management och servicemarknad.
 
Scania AB är en svensk lastbils- och busstillverkare med en 125 årig historia och som sedan 2014 har tyska Volkswagen AG som huvudägare. Förutom lastbilar och bussar tillverkar man också industri- och marinmotorer. En växande del av företagets verksamhet utgörs av olika servicetjänster till kunder inom transportindustrin.
 
Sylog är specialister inom system- och produktutveckling och erbjuder specialiserade konsulter och helhetsåtaganden. Vi arbetar med kunder från hela Norden på våra kontor i Stockholm, Linköping och Göteborg. Våra uppdragsgivare är oftast världsledande aktörer inom produkt- eller tjänsteutveckling. 

Vid frågor kontakta:

Crister Nilsson
Key Account Manager / Consultant Manager
Sylog Sverige
crister.nilsson@sylog.se
+46(0)70 785 82 37

Johan Jacobsson
CEO Sylog Sverige
johan.jacobsson@sylog.se
+46(0)733 44 18 00

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter