Dags för nya utmaningar?

Vill du ha frihet och personligt bemötande?  Hör av dig till oss på Sylog!
 
På Sylog arbetar några av branschens mest erfarna IT-konsulter med lång erfarenhet inom sina respektive områden. Kunderna är ofta världsledande aktörer och finns inom de flesta branscher.

Är du en av dem som funderar på att byta jobb i höst? Nya utmaningar, kollegor, projekt?! 

Skicka ett mail till rekrytering@sylog.se eller kontakta någon av våra chefer direkt

Stockholm - Carina Rönnby, Crister Nilsson, Torbjörn Norin och Ylva Lilja
Linköping - Fredrik Landberg
Göteborg - Therese Hansson-Rosenqvist

Ps. Vill du veta mer…

Frihet - Hur mycket vill du arbeta?
Vår lönemodell är transparent och ger dig stor frihet att bestämma hur mycket tid du vill ägna åt arbete och fritid.

Personligt bemötande – Varje vecka!
Vi är det personliga konsultföretaget som ser varje konsult på ett för konsultbranschen unikt sätt. Ett exempel på det är att hela säljstyrkan på ca 15 personer samlas varje vecka för att träffa de konsulter som är nyanställda, vill byta, eller strax lämnar ett uppdrag. Vid dessa tillfällen kan du presentera dina önskemål och diskutera förfrågningar och möjliga uppdrag. Eftersom vi dukar upp en god frukost så brukar även andra kollegor ta vägen förbi kontoret för lite frukost och samvaro.

Roligt och utvecklande!
Förutom att lösa avancerade uppgifter hos våra kunder så erbjuder vi mängder av roliga sociala och kompetensutvecklande aktiviteter under året. Vi ordnar även skojiga aktiviteter för våra familjer.

Sylog har över 350 konsulter i uppdrag. Vi tillhör Data Respons-familjen med kontor i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Taiwan. Data Respons är noterade på Oslo-börsen (DAT). Följ gärna Sylog på LinkedIn

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter