ALLA KAN UTVECKLAS!
En bra startpunkt för att bli en del av oss i Sylogfamiljen är att du ser dig själv som en erfaren utvecklare. Exakt vad du hittills i din yrkesroll utvecklat; krav, processer, test, mjukvara eller hela system är av underordnad betydelse, likaså vilken editor, vilket programspråk, eller metodik du använt för att nå dina mål.

Vi vill tillsammans med dig hitta svaret på varför du gör det du gör, vad du verkligen brinner för? Vi på Sylog är nämligen övertygade om att med passion som drivkraft, uppbackad med den erfarenhet och kunskap du bär med dig, så är det mesta möjligt!

Sylog är ett familjärt bolag med erfarna specialister inom en stor bredd av områden, där du utan tvekan kommer kunna hitta fler som delar just din passion. Våra över 400 konsulter finns ute hos Sveriges ledande företag inom ett flertal olika branscher. 

Om du berättar för oss vad du kan och brinner för, så ska vi göra vårt yttersta för att hitta riktigt bra utvecklingsmöjligheter för dig! Tycker du att det känns svårt att skriva ner detta så hör av dig så tar vi en kopp kaffe och tar det därifrån.
THE SYLOG WAY

Passion
Vi älskar teknik och lägger stort engagemang i att hålla oss uppdaterade kring teknologier och arbetssätt. Vi drivs av att få jobba med utveckling, tillsammans med spännande kunder i många olika branscher.

Kunskap
Vi är ett kunskapsföretag, våra gemensama erfarenheter och samlade kompetens bidrar starkt till våra kunders framgång.  

Frihet
Hos oss har du maximal frihet att påverka och styra över din situation. Från uppdrag och arbetstid till kompetensutveckling. Din konsultchef, våra säljare och dina kollegor finns som stöd i din vardag men som konsult har du frihet att utforma din anställning så som det passar dig.

underkonsult och samarbetspartner

Det är viktigt för oss att alltid kunna hjälpa våra kunder. För att säkerställa att vi kan leverera rätt kompetens vid rätt tillfälle har vi byggt upp ett stort nätverk av kvalificerade samarbetspartners och underkonsulter.
Våra underkonsulter är idag organiserade i bolaget Profinder.

Vill du samarbeta med oss?  Besök www.profinder.se
 

STUDENT ELLER NYEXAD ?

Young Aces By Sylog

YABS affärsidé är att samla Sveriges bästa unga ingenjörer inom teknik och IT och tillsammans utveckla framtidens konsulter

Intresserad? Läs mer på www.yabs.se och kontakta anders.floren@yabs.se