tele- och datakom

Sverige är världsledande inom datakommunikation och telefoni. Vi hjälper flera av de mest spännande produktbolagen och operatörerna att utveckla nya innovativa produkter och tjänster.

Exempel på kunder är Ericsson, Telia, Tele2, ComHem, Telenor och Tre. 

Fordon

Tåg, lastbil, buss eller personbil – oavsett så innehåller dagens fordon mängder med kommunikationssystem. Vi deltar i projekt i många delar av fordons- och transportindustrin, allt från utveckling av autonoma transportfordon, säkerhetssystem för tåg till små inbyggda system för styrning av larm och fönsterhissar.

Exempel på kunder är Scania, Volvo och Bombardier.

finans och försäkring

Internetbanker, kort- och betalningslösningar, sak- och personförsäkringar samt aktie- och fondhandel är exempel på områden där Sylogs konsulter deltar med kompetens inom projektledning, utveckling eller kvalitetssäkring.

Exempel på kunder är SEB, If, Nasdaq och SBAB

Offentlig förvaltning

Vi tillhandahåller kompetens inom ledning, konfigurationsstyrning, utveckling och kvalitetssäkring av IS/IT-system hos ett antal olika myndigheter och verk.

Exempel på kunder är Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och Rikspolisstyrelsen

Försvar

Försvarsindustrin utvecklas på ett intressant sätt. En stor del av den teknik som idag används inom hemelektronik, spel- och underhållning har sin bakgrund inom försvarsindustrin. Försvar är så mycket mer än fordon och vapen. Idag ligger fokus på sofistikerade system för övervakning och simulering. Vi arbetar med flera världsledande företag inom flyg och marin men också med projekt för träning och ledning av mililtära operationer.

Exempel på kunder är Saab, FMV och FOI.

MEDICINsk teknik, vård och läkemedel

Tillverkare av medicinsk utrustning, framställning av läkemedel, sjukhus och landsting - Våra uppdragsgivare finns inom många olika delar av medicin och vårdsektorn

Våra konsulter deltar i produktutveckling av den senaste utrustningen för behandling av cancer samt hjärt/kärl- och lungsjukdomar. Vi arbetar också med projektledning och validering av läkemedel samt framtidens IT-system för landsting och sjukhus.

Exempel på kunder är Maquet, Elekta Instrument, AstraZeneca och SLL

Spel och underhållning

Sylog arbetar med ett stort antal aktörer inom spel och underhållningsindustrin. Uppdragsgivarna är svenska och internationella bolag inom vadslagning, poker och andra former av spel på mobiler, internet eller enarmade banditer.

Utveckling av användargränssnitt, servrar, integration av betalningslösningar och framtagning av helt nya spel är exempel på uppdrag vi arbetar med.