top of page

Göteborg

Klippan_170915-0068_1600px.jpg

Vårt kontor i Göteborg

sylog_p03_Therese-900px.jpg
Therese Hansson Rosenqvist

Vd och regionansvarig

thr@sylog.se

Tel 0733 56 52 48

sylog_p04_Peter_900px.jpg
Peter Åsberg

Sälj- och konsultansvarig

peter.asberg@sylog.se

Tel 0724 50 32 62

johan-anderbjuv.png
John Anderbjuv

Konsultchef

john.anderbjuv@sylog.se

Tel 0763 06 81 88

Maria Karlsson_edited.png
Maria Bågenholm

Konsultansvarig

maria.bagenholm@sylog.se

Tel 073 531 07 99

Dörrar

Lindholmen

Sylog Väst AB
Theres Svenssons Gata 10
417 55 Göteborg

Utformad Living Room

MÖT tre AV VÅRA 
KONSULTER I GÖTEBORG

sylog_p05_Ann-900px.jpg

Ann Andersson

Jag är en göteborgstjej med ett brinnande intresse för teknik och ständiga förbättringar. Jag tog min ingenjörsexamen på Chalmers 2000 och har sedan dess fått möjligheten att arbeta med mitt intresse.

Jag valde att börja på Sylog för att man står för värden jag identifierar mig med; passion, kunskap och frihet. Passion upplever jag när jag får ägna mig åt det som jag har intresse för.

Med min kunskap, i mina uppdrag på Sylog, kan jag leverera mer värde för våra kunder. Sylog erbjuder en frihet som passar mig genom att jag själv bestämmer min lön och mina uppdrag.

På Sylog arbetar jag inom områdena krav och förbättringsarbete. Jag arbetar som business analyst, product owner, projektledare och scrum master i olika uppdrag hos våra kunder.

ERIC LINDSTRÖM

Eric Lindström

Här har ni en glad Mölndalsbo som växte upp på en liten gård utanför Åtvidaberg, vilket garanterat kan avslöjas på min dialekt. Mina intressen är bland annat träning, hundar och fordon som går fort. Jag är en civilingenjör med inriktning mot systemutveckling som brinner för agila metoder.

Sylog är en arbetsgivare som passar mig för att bolaget sätter mina önskemål om uppdrag i första hand. Vi har en flexibel lönemodell som jag verkligen uppskattar. Här på Sylog är vi gôtt gäng med blandad erfarenhet, intressen och personligheter, vilket jag tycker är viktigt.

Jag tar uppdrag inom agil ledning, produkt- och projektledning samt inom systemutveckling.

sylog_p06_Eric-900px.jpg
sylog_p07_Tomas-900px.jpg
Stad

Tomas Jansson

 

Jag är en analytisk, lyhörd och öppen systemutvecklare som trivs med att arbeta i agila team. Nyfikenhet, engagemang och envishet gör att jag ser mig som en värdefull medarbetare i miljöer där utveckling, forskning och avancerad teknologi skall resultera i nya eller förbättrade system och produkter.

Anställningen på Sylog passar mig perfekt då jag uppskattar flexibiliteten när det gäller att själv vara med och välja sitt uppdrag, att få lov att välja sin lön och att faktiskt använda den erfarenhet och kunskap jag besitter.

Hos Sylogs kunder arbetar jag med systemutveckling inom .NET. Jag har arbetat mycket med digitala kartsystem och algoritmer och kan hjälpa våra kunder även inom dessa områden.

bottom of page