top of page

Linköping

Kanal_webb.jpg

Vårt kontor i Linköping

Sylog Öst startades 2015 och hösten 2023 flyttade vi till Platensgatan 3 i centrala Linköping.

Vi levererar teknisk kompetens på hög nivå med hjälp av våra sociala och lösningsorienterade konsulter. Hos våra kunder ska vi vara Top 3 och alltid vara lite bättre varje dag!

Sedan september 2020 är Atero en del av Sylog. De erbjuder tekniskt avancerade konsulttjänster inom mjukvaru- och systemutveckling. Atero’s konsulter har gedigen utbildning och många års erfarenhet som sammantaget står för solid och efterfrågad spetskompetens. 

Vi baserar alla våra val och beslut på grundvärderingarna: Passion, Kunskap och Frihet. För oss på Sylog betyder det att vi har det som krävs för att leverera det lilla extra till våra kunder!

fredrik.png
Fredrik Landberg

Vd 

fredrik.landberg@sylog.se

Tel 0733 64 01 00

Johan Ivansson - Sylog_edited_edited.jpg
Johan Ivansson

Konsultchef

johan.ivansson@sylog.se
Te 0768 32 52 41

gagga.png
Gagga S Westin

Chief Happiness Officer

gagga.westin@sylog.se

Tel 0733 66 45 00

Kompassen på kartan
ADRESS

Sylog Öst AB
Platensgatan 3
582 20 LINKÖPING

Telefon 013 340 03 90

Möt tre av våra konsulter på Sylog Öst

Michael.png
"I Sylog Öst så har jag fått chansen, utifrån mina önskemål, att påverka både mitt uppdrag och mina möjligheter till kompetensutveckling."

Michael Sohl


Jag är en glad och social kille från Linköping som njuter av äventyren livet har att erbjuda. Några sådana spänningsmoment jag gillar extra mycket är skidåkning och segling, då helst med den egna båten. Jag läste Civilingenjör i Datateknik vid Linköpings Tekniska Högskola.

Vi i Sylog Öst har en härlig gemenskap och samhörighet som bottnar i att vi är ett glatt och nyfiket gäng som gärna träffas och umgås på många av de aktiviteter som ordnas. Det är allt från bowling och shuffleboard till matlagning och spelkvällar. Cheferna är genuint intresserade av individens välmående och våra respektive intressen.

Som ny i karriären har jag hunnit jobba med systemutveckling för simulatorer på SAAB och utveckling av en mobilapp för Sylog. Tekniken som jag har stött på är häftig och inspirerande och jag ser fram emot fler sådana uppdrag i framtiden. Med engagemang och nyfikenhet vill jag bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen samtidigt som jag får en möjlighet att jobba med teknik i framkant.

ERIC LINDSTRÖM

Frida Zandbergs


Jag är en glad och ordningsam lagspelare uppvuxen i en annan del av Köping. Basket har varit en stor del av mitt liv sedan barnsben och det är ett av mina största intressen tillsammans med flera andra sorters träning och bakning. 2002 flyttade jag till Linköping för att läsa Informationsteknologi på Linköpings Universitet.

Sylog Öst för mig är den arbetsgivaren som tar hand om sina konsulter! För mig är balansen mellan arbete och fritid viktigt, tillsammans med att min röst blir hörd i processen att bestämma nästa uppdrag känner jag både frihet och passion i mitt jobb! Gänget i Sylog Öst är en härlig blandning mycket kompetenta konsulter. Vi har olika intressen, bakgrund, ålder och kompetenser men också en känsla av samhörighet även om vi är konsulter ute på uppdrag hos olika kunder.

frida.png
"Min största drivkraft är att få människor att kommunicera och utveckla processerna runt systemutveckling för att få team att jobba mot samma mål. Hos Sylogs kunder jobbar jag med systemutveckling och agil ledning."
patrik.png

"En enorm frihet kopplat till ansvar med en stor dos omhändertagande är vad som särskiljer Sylog."

Stad

Patrik Bergenwald


Jag är en före detta Stockholmsbo som nu har slagit mig ner i utkanten av Linköping. Förutom att jag är en riktig motornörd så är segling och djur i alla former min grej. Har också ett stort matlagningsintresse. Jag har läst Elektronik och Datateknik (ELDA) på KTH i Stockholm. Utöver ett antal år som sjukhusingenjör och forskningsingenjör så har jag jobbat med Quality Assurance i hela mitt yrkesverksamma liv.

Att komma till Sylog Öst blev en riktig aha-upplevelse för mig. Att anställningsformen är fri, flexibel och så nära eget företagande tycker jag är kanonbra! En enorm frihet kopplat till ansvar med en stor dos omhändertagande är vad som särskiljer Sylog. Vi är ett bra gäng i Sylog Öst som gör mycket kul saker ihop och vi kan också utbyta erfarenheter och hjälpa varandra.

I ett nära samarbete med våra kunder jobbar jag med kvalitetssäkring, teststrategi och verifiering samt agil projektledning i mina uppdrag.

bottom of page