top of page
iStock-1216351917_2000px.jpg

Om oss

Våra ledord

Passion Kunskap Frihet

 

Vår vision

Våra kunders självklara val av samarbetspartner och Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter inom IT, produkt- och systemutveckling.

 

Branschkunskap

Vi strävar alltid efter nära och långsiktiga samarbeten. Genom att vi förstår våra kunders mål, utmaningar och omvärld blir vi en stark partner inom både produkt- och systemutveckling. Vi investerar mycket tid i att lära känna våra uppdragsgivare och de branscher de verkar i. Genom erfarenhet och kunskap hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och förstärka sin position.

 

Rätt personer på rätt plats

Vi kombinerar våra specialiserade konsulter på Sylog med unga ingenjörer från YABS och våra samarbetspartners i Profinder för att sätta samman starkast möjliga team.

Snabb respons och tillgänglighet

Det ska vara lätt att samarbeta med oss. Som kund, samarbetspartner eller anställd ska du alltid få snabb återkoppling och ärliga svar.

Samlad kompetens

En enskild konsult eller ett team har inte alltid all den kunskap som behövs för att lösa en komplex uppgift. Genom att använda hela vårt nätverk och dess samlade kompetens kan du som kund alltid vara säker på att vi får fram den kunskap som behövs.

Ständiga förbättringar

Vi vill veta hur du som kund upplever vår leverans och vi kommer löpande att be om din feedback. Att kontinuerligt utvärdera oss själva och vårt sätt att arbeta är ett viktigt verktyg i vår strävan att överträffa dina förväntningar.

Ägare

Sedan 2022 är Sylog en del av Akkodis. Läs mer på www.akkodis.com

Ta del  vår senaste års- och hållarbetsredovisning (2023) här

VÅRT SOCIALA ANSVAR

  Som företag och som individer har vi ett stort ansvar för utvecklingen i samhället ur socialt, ekonomiskt, kunskaps- och miljöperspektiv. Sylog och våra medarbetare är engagerade i en mängd olika viktiga initativ för ett bättre samhälle. Några av de  organisationer vi samarbetar med är:

  Digitaliseringskonsulterna–
  #digital4climate

  Sylog har tillsammans med ett antal branschkollegor bildat föreningen Digitaliseringskonsulterna i syfte att accelerera branschens strategiska arbete för ett smart och fossilfritt samhälle, bl.a. med förslag till regeringen om hur vi som aktörer inom Digitalisering kan bidra till att påskynda utvecklingen mot fossilfrihet. 
  läs mer.

   

  Läkare utan gränser

  Vi har under flera år valt att vara fältpartner med Läkare utan gränser. De är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs som mest. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. läs mer

  Föreningen Nepals Gatubarn 

  Föreningen för gatubarn i Nepal är en ideell förening som arbetar för att skapa rätt förutsättningar för att barn och ungdomar inte ska säljas och hamna i trafficking. I det arbetet har de hög prioritet på flickor då traffickingrisken är mycket hög för dem. Sylog har stöttat föreningen under flera år - läs mer här


  WWF – Världsnaturfonden

  WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen genom att: 

  • Bevara världens biologiska mångfald

  • Verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt

  • Minska föroreningar och ohållbar konsumtion

   

  Sylog bidrar till Världsnaturfondens arbete genom ekonomiskt stöd. läs mer

  Järvaandan

  Järvaandan är ett initiativ från stadsdelsförvaltningarna i Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta där organisationer och företag samverkar för en bättre och tryggare miljö.

  Kodcentrum

  Sylog är stödföretag till Kodcentrum, en ideell förening som med hjälp av ideella krafter i skolor, myndigheter, kommuner och näringsliv gratis introducerar barn till programmering och digitalt skapande.  Kodcentrums ändamål är att väcka intresset för digitalt skapande och ge varje barn möjligheten, självförtroendet och förmågan att skapa med kod. Att lära sig programmering och digitalt skapande ska vara lika självklart som att lära sig läsa, räkna och skriva.  läs mer 

  Missing People

  Missing People Sweden, MPS, är en svensk organisation som hjälper polis och anhöriga att arrangera skallgångar när personer är försvunna. läs mer

   

  Tappra Barn

  En Stiftelse som jobbar för att stötta barn som har det tufft. Organisationen har verksamhet i Linköping, Jönköping och Norrköping och alla insamlade medel delas ut till lokala organisationer på orten där pengarna har samlats in. Sedan starten 2011 har bidrag delats ut till bl a Barndiabetesfonden, Ronald McDonald Hus i Linköping, NovaHuset, Barnavdelningen på Ryhovs Sjukhus, Tjejjouren och TAD (Together Against Diabetes). läs mer

  Barncancerfonden – Team Rynkeyby

  Team Rynkeby - God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

  Team Rynkeby grundades år 2002 i Danmark, då 11 motionscyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France. läs mer

  Min Stora Dag 

  Den enda rikstäckande organisationen som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige.
  Tusentals barn i Sverige har svåra sjukdomar och diagnoser som gör att livet inte ser ut som för de flesta av oss. Vi vill att de alla, barn och unga mellan 4-18 år, ska få något att längta till, uppleva och minnas. Vi vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. läs mer 

  Historielektion

  2002

  START!
  Sylog Sverige grundas
  bottom of page